Usuń konto
Usunięcie konta w BusinessInsight jest nieodwracalne. Zniknie Twój profil i wszystko, co z nim związane:
- dane konta, ulubione i obserwowane firmy, klucze API
- historia zakupów, limity i ustawienia powiadomień
- aktywna subskrypcja zostaje anulowana od razu — nie pobierzemy już żadnej płatności
Żeby usunąć konto, zaloguj się i wróć na tę stronę. Jeśli nie możesz się zalogować, napisz do nas przez formularz kontaktowy — usuniemy konto w ciągu 14 dni.